160 jaar Roetgerink
in één jubileumboek

Roetgerink Mode en Schoenen heeft Lulof gekozen als leverancier voor de productie van het jubileumboek “Roetgerink 160 jaar welkom”.

In een vroeg stadium is Lulof betrokken bij deze historische uitgave en is er door de redactie een beroep gedaan op onze creativiteit in de technische uitvoering. Samen met Roetgerink Mode, Studio zwartwit en redacteur Hans Heideman zijn er diverse creatieve sessies georganiseerd om de “look-and-feel” van 160 jaar geschiedenis vast te leggen.

Meerwaarde van Lulof
Lulof heeft een advies gegeven op gebied van het (afwijkende) formaat, het papier en de afwerkingstechnieken. Uiteindelijk hebben we gekozen om goudfolie op de cover te drukken, de schutbladen uit te voeren in goudkleurig papier en een goudkleurig leeslint te gebruiken. Een resultaat om trots op te zijn.Klant:
Roetgerink, Enter
Product:
Jubileumboek
Aanleiding:
160 jaar Roetgerink
Specificaties:
Omslag en binnenwerk houtvrij offset (ongestreken), full color bedrukt, omslag voorzien van mat laminaat met goud foliedruk, schutbladen van goud houtvrij offset, genaaid gebonden met gouden kapitaalbandje en leeslint

Deel deze case op

Advies van de experts

Wat is er allemaal mogelijk en hoe zit dat technisch? 
Wij staan voor u klaar.

Direct een goed advies

Een offerte op maat

Een offerte waarover is meegedacht en waarmee we u tevreden stellen.
Wij regelen het snel.

Direct een offerte op maat

Quickscan

Uw huidige drukwerkinkoop 
onder de loep voor eventuele kostenbesparingen en kwaliteitsverbetering

Direct een quickscan

Inloggen