Laurens, Baden in luxe

In samenwerking met reclamebureau Moddit hebben we mooie boeken gemaakt voor Laurens, Baden in luxe, voorheen Tempert badkamers. Als onderdeel van een complete rebranding naar een hoger niveau heeft Laurens in de mix van uitingen ook gekozen voor een mooi boek. Een ‘lookbook’ wat bol staat van mooie sfeerbeelden en gerealiseerde projecten. Een blik in dit boek laat zien welke beleving Laurens zijn klanten dagelijks biedt als het gaat om luxe badkamers en sanitair. We hebben bij de productie van het boek mogen adviseren in uitvoering en papiersoort en samen met een geweldig ontwerp van Moddit is het een boek geworden waar alle partijen trots op mogen zijn. We zijn ervan overtuigd dat deze boeken Laurens zullen helpen toe te groeien naar de top van zijn branche en zijn er trots op dat we daarin een bijdrage mochten leveren.

Meerwaarde Lulof: 

adviseren in uitvoering, papiersoort, afwerking, details als de kleur van de kapitaalbandjes en spot-uv lak. In korte termijn geproduceerd en uiteraard binnen afgesproken planning.

reactie van Fleur van Moddit:
“We vinden het eindresultaat top. Het snelle schakelen en meedenken tijdens productie wordt erg gewaardeerd. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog meer gave producties maken. Wij zijn heel tevreden.”

Klant:

Moddit

Product:

Boek

Aanleiding:

Laurens, Baden in luxe

Specificaties:

Oplage: 500 stuks
Omvang: 4 + 88 pagina's
Papier: Heaven42 softmatt.
Band voorzien van high-scratch matlaminaat, voorzien van spot glans-uv lak genaaid gebonden met rechte rug, kapitaalbandjes brons


Deel deze case op

Advies van de experts

Wat is er allemaal mogelijk en hoe zit dat technisch? 
Wij staan voor u klaar.

Direct een goed advies

Een offerte op maat

Een offerte waarover is meegedacht en waarmee we u tevreden stellen.
Wij regelen het snel.

Direct een offerte op maat

Quickscan

Uw huidige drukwerkinkoop 
onder de loep voor eventuele kostenbesparingen en kwaliteitsverbetering

Direct een quickscan

Inloggen