Proefschrift Edward L. Figee

Het verrichten van dit onderzoek en het schrijven van een proefschrift is in Nederland geen geringe opgave. Onderstaand proefschrift van Edward L. Figee hebben wij in samenwerking met Lidy Roemaat van LRGO mogen maken.

Meerwaarde van Lulof

GOED GEDAAN – Voor een drukker is het drukken van een proefschrift in essentie niet anders dan het drukken van een ‘gewoon’ boek, althans in technische zin. Voor zowel de schrijver die (bijvoorbeeld) een roman produceert als voor de promovendus die minutieus verslag doet van zijn onderzoek, geldt dat beiden jaren van eenzaam zwoegen achter zich hebben liggen, en vol verwachting uitzien naar het moment dat zij het papieren bewijs in hun handen voelen en zelfs kunnen ruiken.
In
het geval van een proefschrift weet de drukker dat ‘het gebruik’ van dit boek een geheel ander karakter heeft, dan ‘het gebruik’ dat de lezer van een roman maakt: die nestelt zich in een luie stoel, of stapelt in bed enkele kussens in de rug om zich vervolgens behaaglijk door het verhaal van de schrijver te laten meeslepen. Met proefschriften is dat niet zo. Die klinken bij wetenschappers op een geheel andere manier na dan een bundel korte verhalen.
Wat mij trof en ook verraste, was dat de Almelose drukker Lulof – met name Hafid Azhimi, verantwoordelijk voor Sales & Advies – zich dit markante verschil kennelijk realiseerde en daarom openstond voor de bemerkingen die niet alleen ikzelf maar ook de ontwerpster – Lidy Roemaat LGRO uit Enschede – had en die er in gedetailleerdheid dikwijls niet om logen. Tot en met de logistieke bezorging aan toe, is mijn boek nauwgezet begeleid.
Het resultaat is prachtig. Daarom wil ik hier jegens hen mijn erkentelijkheid en waardering uitspreken waartoe ook mijn ontzag behoort voor hun beider vakmanschap. Hun onderlinge samenwerking wekte veel vertrouwen en stelde mij tijdens het proces gerust.


Klant:

Edward L. Figee

Product:

gebonden proefschrift

Aanleiding:

onderzoeksverslag

Specificaties:

Oplage: 500 stuks.
Omvang: 4 pagina's, binnenwerk 232 pagina's.
Formaat: 17 x 24 cm
Papier: Omslag 300 grams 1- zijdig sulfaatkarton, Binnenwerk 120 grams multi business
Druk: omslag 1-zijdig full colour, binnenwerk zwart + een steunkleur
Afwerking: omslag voorzien van mat laminaat, garenloos gebrocheerd ( perfobind )


Deel deze case op

Advies van de experts

Wat is er allemaal mogelijk en hoe zit dat technisch? 
Wij staan voor u klaar.

Direct een goed advies

Een offerte op maat

Een offerte waarover is meegedacht en waarmee we u tevreden stellen.
Wij regelen het snel.

Direct een offerte op maat

Quickscan

Uw huidige drukwerkinkoop 
onder de loep voor eventuele kostenbesparingen en kwaliteitsverbetering

Direct een quickscan

Inloggen