Afscheid Jan Smit

Ter ere van het afscheid van de voorzitter Jan Smit van Heracles Almelo, hebben wij vol trots onze bijdrage mogen leveren door het drukken van een mooi boek. In samenwerking met Morskieft Ontwerpers  en Albert Vondeling Communicatie hebben we in korte tijd een mooi boek mogen maken over het 19-jarige tijdperk van Jan Smit bij Heracles. We hebben advies gegeven in formaat, papiersoort en afwerking. Om zodoende een betaalbaar boek te maken met uitstraling en subtiele luxe, met onder meer goudfolie op het omslag en goudkleurige leeslinten en kapitaalbandjes.

Daarnaast hebben we twee extra luxe boeken gemaakt met echt geitenleren band met goudfolie in luxe linnen omplakte cases die voorzien zijn met blinddruk. Deze speciale luxe boeken zijn helemaal met de hand gebonden door boekbinderij FopmaWier

Tijdens het officiƫle afscheidsfeest in het stadion op dinsdag 30 mei is dit boek gepresenteerd en aan de genodigden meegegeven als presentje. Naast de boeken hebben wij voor deze dag ook de uitnodigingen, de bedankkaarten, bestickerde tasjes en een aantal gastenboeken mogen verzorgen.

We zijn er trots op dat we deze rol mochten spelen voor deze mooie gelegenheid in perfecte samenwerking met alle betrokken partijen.

Meerwaarde Lulof
Vanaf het eerste idee zijn we betrokken in dit project om mee te denken over vorm en inhoud. Om samen met de schrijver en het ontwerpbureau de ideale mix te vinden tussen uitstraling en betaalbaarheid.


Klant:

Morskieft Ontwerpers

Product:

Afscheidsboek, waarvan 2 extra luxe versies;
uitnodigingen;
bestickerde tasjes;
gastenboeken;
bedankkaarten.

Aanleiding:

ter ere van het afscheid van (voormalig) voorzitter Jan Smit van Heracles.

Specificaties:

Boek specificaties:
oplage: 1200 expl. waarvan 2 extra luxe versies;
omvang: omslag 1 pagina, binnenwerk 152 pagina's, schutbladen silk 4 pagina's en schutbladen hvo ook 4 pagina's;
formaat: 23 x 23 cm
papier: omslag 130 grs. hv. silk mc, binnenwerk 130 gr. HV. MC silk, schutbladen silk 130 gr. HV. MC silk, schutbladen hvo 140 grs hv. offset.
druk: 1-zijdig bedrukt in full-colour, schutbladen 1 zijdig in full-colour en het binnenwerk geheel bedrukt in full-colour
afwerking: genaaid gebonden in harde band met kapitaalband, goudfolie op de omslag die voorzien is van 1-zijdig mat High Scratch laminaat en het boek is voorzien van goudkleurige leeslinten.
De
twee luxe boeken zijn voorzien van een echt geitenleren band met 24 karaats goudfolie en in linnen omplakte cases met blinddruk.


Deel deze case op

Advies van de experts

Wat is er allemaal mogelijk en hoe zit dat technisch? 
Wij staan voor u klaar.

Direct een goed advies

Een offerte op maat

Een offerte waarover is meegedacht en waarmee we u tevreden stellen.
Wij regelen het snel.

Direct een offerte op maat

Quickscan

Uw huidige drukwerkinkoop 
onder de loep voor eventuele kostenbesparingen en kwaliteitsverbetering

Direct een quickscan

Inloggen